fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Serskamp

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Serskamp doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Serskamp geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Serskamp is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Serskamp gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente schade dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Serskamp. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Serskamp?

Bij laserontharing in Serskamp wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Scheren of harsen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Onze definitieve laserontharing in Serskamp zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!