fbpx

Laserontharing in Sint-Amands zorgt voor een ultragladde huid

Geen geklungel meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Met permanente laserontharing in Sint-Amands blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Sint-Amands, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn overvloedig onderzocht op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met onze medische laser! Ze blijven permanent weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Sint-Amands, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Sint-Amands wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Sint-Amands. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Sint-Amands geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sint-Amands voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Scheren of harsen verleden tijd? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Sint-Amands maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!