Laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde voor een gladde huid

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Sint-Gillis-bij-Dendermonde een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Scheren of harsen verleden tijd? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!