fbpx

Laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde voor een gladde huid

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Sint-Gillis-bij-Dendermonde een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde niet altijd even leuk. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde in zijn werk?

Bij de laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Met onze definitieve laserontharing in Sint-Gillis-bij-Dendermonde maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!