Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Sint-Gillis-Waas

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Sint-Gillis-Waas. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Sint-Gillis-Waas met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Sint-Gillis-Waas geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sint-Gillis-Waas voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Hoe gaat laserontharing in Sint-Gillis-Waas in zijn werk?

Bij laserontharing in Sint-Gillis-Waas plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de exacte diepte en locatie van je haarfollikels meet. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Sint-Gillis-Waas, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Scheren of harsen verleden tijd? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Sint-Gillis-Waas maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!