fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Sint-Gillis-Waas

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Sint-Gillis-Waas. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Sint-Gillis-Waas gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden overvloedig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Sint-Gillis-Waas?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sint-Gillis-Waas is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Hoe werkt laserontharing in Sint-Gillis-Waas?

Bij laserontharing in Sint-Gillis-Waas wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Sint-Gillis-Waas. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Scheren of harsen verleden tijd? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Sint-Gillis-Waas. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!