Laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor? Nooit meer scheren!

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing Sint-Job-in-’t-Goor een optie?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor in zijn werk?

Bij laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!