fbpx

Laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor? Nooit meer scheren!

Geen geklungel meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor, hoe werkt het?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

vrouw water laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Sint-Job-in-’t-Goor. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!