Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Sint-Kruis-Winkel

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Sint-Kruis-Winkel. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Sint-Kruis-Winkel, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Sint-Kruis-Winkel geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Sint-Kruis-Winkel niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Hoe werkt laserontharing in Sint-Kruis-Winkel?

Tijdens de laserontharing in Sint-Kruis-Winkel wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Sint-Kruis-Winkel met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Geen stress over blijvende schade of brandwondes dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Dankzij definitieve laserontharing in Sint-Kruis-Winkel maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!