fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Sint-Kruis-Winkel

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Sint-Kruis-Winkel. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Sint-Kruis-Winkel, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Sint-Kruis-Winkel, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Sint-Kruis-Winkel wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Sint-Kruis-Winkel geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sint-Kruis-Winkel voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Sint-Kruis-Winkel met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen stress over permanente letsels of brandwonden dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Eens weg blijven ze weg. Topkwaliteit verzekerd!

Nooit meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Sint-Kruis-Winkel. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!