Geniet van een gladde huid met laserontharing in Sint-Niklaas

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Sint-Niklaas blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Sint-Niklaas een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sint-Niklaas voelt niet altijd even aangenaam, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

meisje tussen jongens.png

Laserontharing in Sint-Niklaas, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Sint-Niklaas wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Sint-Niklaas gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers werden uitvoerig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met onze medische laser! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Sint-Niklaas. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

Scheren of harsen verleden tijd? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Sint-Niklaas. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!