fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Sint-Niklaas

Gedaan met klungelen met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Sint-Niklaas. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Sint-Niklaas, zijn soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Sint-Niklaas, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Hoe werkt laserontharing in Sint-Niklaas?

Bij laserontharing in Sint-Niklaas wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Sint-Niklaas geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sint-Niklaas voelt niet altijd even leuk, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Gedaan met scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Door onze definitieve laserontharing in Sint-Niklaas hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!