Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Smetlede

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Smetlede. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Smetlede, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing Smetlede een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Smetlede niet altijd even leuk. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Hoe gaat laserontharing in Smetlede in zijn werk?

Bij de laserontharing in Smetlede wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Smetlede gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Niet meer moeten scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Smetlede. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!