fbpx

Laserontharing in Steendorp voor een gladde huid

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Steendorp maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Steendorp, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Steendorp wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Steendorp werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Steendorp, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Steendorp geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Steendorp bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Dankzij definitieve laserontharing in Steendorp maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!