Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Steenhuffel

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Steenhuffel doet je droom uitkomen. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Steenhuffel, zijn ze soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Steenhuffel in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Steenhuffel wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Steenhuffel geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Steenhuffel voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Steenhuffel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn overvloedig getest op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Steenhuffel. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!