fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Terhagen

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Terhagen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Terhagen werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je zorgen maken over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! De ontharing is permanent, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Terhagen, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Terhagen wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Terhagen geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Terhagen is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Terhagen, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

Niet meer scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Terhagen maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!