Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Terhagen

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Terhagen doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Terhagen. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Terhagen in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Terhagen wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Terhagen een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Terhagen voelt op het moment zelf niet altijd een fijn (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Terhagen werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Een einde maken aan scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Met onze definitieve laserontharing in Terhagen maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!