fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Tielrode

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Tielrode. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Tielrode werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die geautoriseerd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met onze medische laser! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Tielrode een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Tielrode bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Tielrode, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Tielrode in zijn werk?

Bij laserontharing in Tielrode plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Tielrode. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!