fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Tisselt

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Tisselt. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe gaat laserontharing in Tisselt in zijn werk?

Bij laserontharing in Tisselt wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Tisselt, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Tisselt geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Tisselt niet altijd even leuk. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Tisselt gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Tisselt. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!