Genieten van een gladde huid door laserontharing in Tisselt

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Tisselt doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Tisselt een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Tisselt is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

laserontharing vrouw oksel

Hoe werkt laserontharing in Tisselt?

Bij laserontharing in Tisselt wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Tisselt, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch goedgekeurd

Voor jouw laserontharing in Tisselt werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die geautoriseerd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Ze blijven permanent weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Niet meer moeten scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Tisselt voor. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!