fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Uitbergen

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Uitbergen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe werkt laserontharing in Uitbergen?

Bij laserontharing in Uitbergen plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Uitbergen. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Uitbergen gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Uitbergen een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Uitbergen is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Niet meer scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Uitbergen maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!