fbpx

Laserontharing in Verrebroek zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Verrebroek. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Verrebroek, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Verrebroek een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Verrebroek voelt niet altijd even aangenaam, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Hoe gaat laserontharing in Verrebroek in zijn werk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Verrebroek op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Verrebroek met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Bezorgd zijn over brandwonden of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Een einde maken aan scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Dankzij definitieve laserontharing in Verrebroek maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!