fbpx

Laserontharing in Viersel voor een gladde huid

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Viersel. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Viersel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

laserontharing vrouw oksel

Hoe werkt laserontharing in Viersel?

Tijdens de laserontharing in Viersel wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Viersel een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Viersel is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Viersel, zijn soms wat terughoudend. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

Nooit meer scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Viersel maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!