Laserontharing in Viersel voor een gladde huid

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Viersel maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe werkt laserontharing in Viersel?

Bij laserontharing in Viersel plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig meet. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Viersel?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Viersel bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Viersel werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Bezorgd zijn over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Topkwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Viersel, zijn ze soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Een einde maken aan scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Viersel. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!