Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Vlekkem

Nooit meer klungelen met scheerschuim, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Vlekkem maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Vlekkem, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Vlekkem wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Vlekkem. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Vlekkem met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Geen zorgen over brandwonden of permanente schade dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Ze blijven permanent weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Vlekkem?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Vlekkem niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Vlekkem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!