fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Vlekkem

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Vlekkem. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laserontharing in Vlekkem, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Vlekkem plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing Vlekkem een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Vlekkem voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Vlekkem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Je zorgen maken over brandwondes of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Vlekkem. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Een einde maken aan scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Met onze definitieve laserontharing in Vlekkem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!