Laserontharing in Vrasene? Nooit meer scheren!

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Vrasene maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Vrasene?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Vrasene niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Vrasene met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Geen stress over blijvende letsels of brandwonden dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, permanent. Kwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Vrasene, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Vrasene in zijn werk?

Bij de laserontharing in Vrasene wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Vrasene. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!