fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Vremde

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Vremde blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Vremde een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Vremde voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Vremde. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Vremde werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die geautoriseerd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig getest op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Geen stress over permanente letsels of brandwondes dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Eens weg blijven ze weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Vremde in zijn werk?

Bij laserontharing in Vremde wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Een einde maken aan scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Vremde. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!