Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Vremde

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Vremde. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe gaat laserontharing in Vremde in zijn werk?

Bij laserontharing in Vremde wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Vremde. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Vremde een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Vremde niet altijd even leuk. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Vremde, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden uitvoerig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of permanente schade. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Door onze definitieve laserontharing in Vremde hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!