Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Waarloos

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Waarloos maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Waarloos, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met onze medische laser! Ze blijven permanent weg. Kwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Waarloos geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Waarloos bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Waarloos, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

vrouw water laserontharing

Laserontharing in Waarloos, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Waarloos wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Waarloos. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!