fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Waarloos

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Waarloos. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laser is medisch goedgekeurd

Voor jouw laserontharing in Waarloos werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die geautoriseerd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Maak je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met onze medische laser! Ze blijven permanent weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Waarloos in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Waarloos wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Waarloos. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Waarloos geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Waarloos bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Een einde maken aan scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Waarloos zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!