fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Waasmunster

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Waasmunster. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Waasmunster een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Waasmunster is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

meisje tussen jongens.png

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Waasmunster, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met onze medische laser! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Waasmunster, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Waasmunster?

Tijdens de laserontharing in Waasmunster wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Door onze definitieve laserontharing in Waasmunster hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!