Geniet van een gladde huid met laserontharing in Waasmunster

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. We hebben goed nieuws! Met permanente laserontharing in Waasmunster blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Waasmunster?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Waasmunster voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Waasmunster, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Hoe werkt laserontharing in Waasmunster?

Tijdens de laserontharing in Waasmunster wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Waasmunster met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende schade dus. Je zorgen maken over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met onze medische laser! Ze blijven permanent weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Een einde maken aan scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Waasmunster. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!