fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Walem

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Walem blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Walem. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones is laserontharing Walem een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Walem voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Laserontharing in Walem, hoe werkt het?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Walem op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels meet. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Walem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! De ontharing is permanent, weg is weg. Topkwaliteit verzekerd!

Scheren of waxen verleden tijd? Het kan bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Walem hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!