fbpx

Laserontharing in Wanzele zorgt voor een ultragladde huid

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Wanzele. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Wanzele, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Wanzele wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Wanzele geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Wanzele niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Wanzele met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende schade dus. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met onze medische laser! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Wanzele, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Wanzele maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!