Laserontharing in Wanzele zorgt voor een ultragladde huid

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Wanzele maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Wanzele geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Wanzele voelt op het moment zelf niet altijd een fijn (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Wanzele gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Hoe werkt laserontharing in Wanzele?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Wanzele op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Wanzele. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Een einde maken aan scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Wanzele voor. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!