fbpx

Laserontharing in Westrem? Nooit meer scheren!

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Westrem blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Westrem?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Westrem voelt niet altijd even leuk, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Westrem, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Hoe gaat laserontharing in Westrem in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Westrem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Westrem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Eens weg blijven ze weg. Kwaliteit verzekerd!

Niet meer moeten scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Westrem zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!