fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Wichelen

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. We hebben goed nieuws! Met permanente laserontharing in Wichelen blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Wichelen de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwondes of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met onze medische laser! Ze blijven permanent weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

liggende vrouw gladde benen

Hoe werkt laserontharing in Wichelen?

Bij de laserontharing in Wichelen wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Wichelen. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Wichelen geschikt?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Wichelen niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Niet meer moeten scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Wichelen maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!