Geniet van een gladde huid met laserontharing in Wieze

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Wieze. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Wieze. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Wieze geschikt?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Wieze niet altijd even aangenaam. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Wieze met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Wieze?

Bij de laserontharing in Wieze wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Wieze maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!