fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Wieze

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Wieze. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Wieze een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Wieze niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

meisje tussen jongens.png

Laserontharing in Wieze, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Wieze plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Wieze, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Wieze gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: volledig veilig in gebruik! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Niet meer scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Wieze. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!