Genieten van een gladde huid door laserontharing in Wijnegem

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Wijnegem. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe gaat laserontharing in Wijnegem in zijn werk?

Bij de laserontharing in Wijnegem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Wijnegem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met onze medische laser! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Wijnegem?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Wijnegem bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Wijnegem, zijn ze soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Nooit meer scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Wijnegem zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!