fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Wijnegem

Geen gedoe meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Wijnegem blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Wijnegem, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Wijnegem?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Wijnegem niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

Hoe werkt laserontharing in Wijnegem?

Bij laserontharing in Wijnegem wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Wijnegem de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Je zorgen maken over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Nooit meer scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Wijnegem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!