fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Willebroek

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Willebroek. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe werkt laserontharing in Willebroek?

Bij de laserontharing in Willebroek wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Willebroek, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Kwaliteit verzekerd!

Voor welke lichaamszones is laserontharing Willebroek een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Willebroek voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouwen mannen laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Willebroek. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Nooit meer scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Willebroek maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!