Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Willebroek

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Willebroek doet je droom uitkomen. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Willebroek een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Willebroek is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

meisje tussen jongens.png

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Willebroek, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Willebroek de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

vrouw water laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Willebroek in zijn werk?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Willebroek op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Willebroek zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!