fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Wuustwezel

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Wuustwezel doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Wuustwezel geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Wuustwezel niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Wuustwezel, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Laserontharing in Wuustwezel, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Wuustwezel wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Wuustwezel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! De ontharing is permanent, weg is weg. Kwaliteit verzekerd!

Een einde maken aan scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Wuustwezel hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!