Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Wuustwezel

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Wuustwezel. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Wuustwezel, zijn ze soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing Wuustwezel een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Wuustwezel niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Alles voor je resultaatgarantie!

Hoe werkt laserontharing in Wuustwezel?

Bij laserontharing in Wuustwezel wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Wuustwezel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Wuustwezel zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!