Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Zandhoven

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Zandhoven maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laserontharing in Zandhoven, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Zandhoven wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Zandhoven met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn overvloedig geïnspecteerd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, permanent. Kwaliteit verzekerd!

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Zandhoven?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Zandhoven niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zandhoven. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Niet meer scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Zandhoven maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!