fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Zandvliet

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Zandvliet. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Zandvliet geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Zandvliet voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

meisje tussen jongens.png

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Zandvliet de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Je zorgen maken over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zandvliet, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Zandvliet?

Bij laserontharing in Zandvliet wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

Een einde maken aan scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Dankzij definitieve laserontharing in Zandvliet maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!