Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Zandvliet

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Zandvliet. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zandvliet. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

meisje tussen jongens.png

Laser is medisch goedgekeurd

Voor jouw laserontharing in Zandvliet gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers zijn overvloedig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Laserontharing in Zandvliet, hoe werkt het?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Zandvliet op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Zandvliet geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Zandvliet niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Scheren of harsen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Zandvliet voor. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!