fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Zele

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Zele. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Zele, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met onze medische laser! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Zele geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Zele voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Hoe gaat laserontharing in Zele in zijn werk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Zele op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zele, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Door onze definitieve laserontharing in Zele hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!