Geniet van een gladde huid met laserontharing in Zele

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Zele blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zele, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Zele gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Zij hebben de laser uitvoerig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Eens weg blijven ze weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Zele een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Zele niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Zele, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Zele wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Scheren of waxen verleden tijd? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Zele hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!