fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Zeveneken

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Zeveneken. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laserontharing in Zeveneken, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Zeveneken wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Zeveneken de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over blijvende letsels of brandwondes dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Voor welke lichaamszones is laserontharing Zeveneken een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Zeveneken voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zeveneken, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Niet meer moeten scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Zeveneken maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!