Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Zeveneken

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Zeveneken. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laserontharing in Zeveneken, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Zeveneken wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zeveneken, zijn ze soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Zeveneken?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Zeveneken voelt niet altijd even leuk, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

vrouw water laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Zeveneken de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Zeveneken. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!