fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Zeveneken

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Zeveneken. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Zeveneken de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn uitvoerig geïnspecteerd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Zeveneken. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Zeveneken een optie?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Zeveneken voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Zeveneken?

Tijdens de laserontharing in Zeveneken wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Zeveneken maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!