Laserontharing in Zoersel zorgt voor een ultragladde huid

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Zoersel. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe gaat laserontharing in Zoersel in zijn werk?

Bij laserontharing in Zoersel wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones is laserontharing Zoersel een optie?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Zoersel niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Zoersel de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen stress over blijvende schade of brandwonden dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Zoersel. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Nooit meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Zoersel zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!