fbpx

Laserontharing in Zoersel zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer knoeien met scheerschuim, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Zoersel. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Zoersel, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Zoersel in zijn werk?

Bij laserontharing in Zoersel wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Zoersel met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen stress over blijvende letsels of brandwonden dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Eens weg blijven ze weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Zoersel?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Zoersel voelt op het moment zelf niet altijd een fijn (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Door onze definitieve laserontharing in Zoersel hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!