fbpx

Laserontharing in Zoersel zorgt voor een ultragladde huid

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Met permanente laserontharing in Zoersel blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zoersel. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Zoersel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Laserontharing in Zoersel, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Zoersel wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Zoersel geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Zoersel voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Zoersel zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!