fbpx

Laserontharing in Zwijndrecht voor een gladde huid

Geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Zwijndrecht blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Zwijndrecht, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Zwijndrecht, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met onze medische laser! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Laserontharing in Zwijndrecht, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Zwijndrecht plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Zwijndrecht een optie?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Zwijndrecht niet altijd even prettig. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Alles voor je resultaatgarantie!

Niet meer moeten scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Zwijndrecht. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!