Laserontharing in Affligem zorgt voor een ultragladde huid

Geen gedoe meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Affligem maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Affligem, zijn ze soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Affligem de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Bezorgd zijn over brandwondes of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Affligem geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Affligem voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Affligem in zijn werk?

Bij laserontharing in Affligem plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Affligem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!