fbpx

Laserontharing in Affligem zorgt voor een ultragladde huid

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Affligem. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Affligem een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Affligem niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

meisje tussen jongens.png

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Affligem met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Topkwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Affligem, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Affligem in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Affligem wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Affligem hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!