PERMANENTE ONTHARING VOOR VROUWEN

En waarom ook jij dit wilt !

Verzorgd voor de dag komen is een vanzelfsprekendheid voor elke  vrouw die bezig is met haar uiterlijk. Dat je ongewenste of overtollige haartjes liever kwijt dan rijk bent, spreekt  dan ook voor zich. Alleen is klassiek ontharen een vervelend en pijnlijk werkje dat regelmatig herhaald moet. En bovendien kan je last krijgen van ingegroeide haartjes of huidirritaties. 

Gelukkig bestaat er een efficiëntere oplossing: permanente laserontharing. De meest efficiënte manier om langdurig van je ongewenste haargroei verlost te geraken. 

En bovendien is definitieve laserontharing quasi pijnloos, in tegenstelling tot het epileren, waxen, waarbij je je huid telkens opnieuw beschadigt!

ONTHARING VAN DE OKSELS

De meest populaire laserbehandeling onder vrouwen is permanente ontharing van de oksels.

 

Omdat het okselhaar gepigmenteerd en dik is, geeft ontharing met een medische laser uitstekende resultaten in dit gebied. Je kan hierdoor in de meeste gevallen op zeer korte termijn rekenen op zachte en haarloze oksels.

Bovendien duurt een ontharingssessie van de oksels met lasertechnologie slechts enkele minuten omdat het een erg kleine zone is. 

Zo krijg je pijnloos, snel én efficiënt het gewenste resultaat. 

LASERONTHARING VAN DE BENEN

Wil jij het hele jaar door genieten van haarloze benen zonder elke keer opnieuw je scheermesje te moeten bovenhalen? Dat kan, wanneer je kiest voor laserontharing van de onderbenen, bovenbenen of het volledige been. 

Wil je tegen de zomer volop kunnen genieten van jouw gladde benen? Dan begin je best in de herfst of de winter met je behandeling. 

Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig voor een haarvrij resultaat.  

 

Ontharing bikinilijn

Waxen en scheren van de gevoelige bikinilijn eindigt maar al te vaak in irritaties en ingegroeide haartjes. Iets wat we zeker in deze intieme zone willen vermijden. 

Ben je het ongewenste haar in deze zone en de irritaties van het scheren of waxen grondig beu? Dan is permanente ontharing van de bikinilijn dé oplossing voor een gladde huid het hele jaar door. 

Jij kiest als klant zelf of je gaat voor enkel de sliprand of de volledige schaamstreek aanpakt. De opties zijn eindeloos doordat de laser erg nauwkeurig te werk kan gaan. 

ALTIJD EEN HAARVRIJ RESULTAAT

Vraag nu je testsessie aan

Van permanente ontharing van de oksels, tot het laseren van armen, benen, buik… Met de nauwkeurigheid en doeltreffendheid van onze medische Diodelaser kunnen we zo goed als elk gebied bij de vrouw permanent ontharen. 

Maak je graag beter kennis alvorens de stap te zetten naar een haarvrij resultaat? Plan dan hieronder een gratis testsessie in voor eender welk gebied!