fbpx

Laserontharing mannen

WAAROM ALS MAN KIEZEN VOOR PERMANENTE LASERONTHARING?

Definitieve ontharing bij mannen is al lang geen taboe meer! Ook de tijd waarbij het haar van de man stond voor mannelijkheid is voorgoed voorbij.

Welke man wil er nu niet goed uitzien op de manier die hij wenst? Of wil zijn lichaam laten zien, zonder last te hebben van overvloedige haargroei op bijvoorbeeld borst, buik of rug ? Dan is permanente laserontharing dé oplossing. 

 

RUG ONtharen bij mannen

Steeds meer mannen overwegen om het haar op hun rug met een laser te verwijderen. Want als je last hebt van ongewenst rughaar weet je dat het scheren van deze haren een lastig klusje is én waxen pijnlijk kan aanvoelen. Laserontharing van de rug is daarom de perfecte oplossing om definitief komaf te maken met rughaar.

De Diodelaser die we gebruiken laat het toe om eenvoudig en pijnloos grotere gebieden zoals de rug permanent te ontharen. Een vlotte behandeling is dus gegarandeerd.

BAARD LASEREN

Heb jij ook last van irritaties, puistjes of ingegroeide haardjes door regelmatig gebruik van een scheerapparaat of trimmer? Dan is permanente ontharing van het gezicht als man zeker een optie.

 Met de laser kunnen we doelgericht de contouren van je baard gaan aflijnen om zo de stugge baardharen aan te pakken. Het resultaat? Een zijdezachte gezichtshuid zonder beharing.

 

Permanente ontharing borst en buik

Ook de borst en de buik van een man kunnnen met enkele sessies permanent onthaard worden. Of je dit nu doet om overmatige haargroei aan te pakken, vanuit sportief oogpunt of puur om estetische redenen: dankzij laserontharing van de borst en de buik krijg jij als man een zijdezacht resultaat en maak je komaf met ongewenste haargroei en regelmatig scheren of waxen.

 

LASERONTHARING MANNEN MET RESULTAAT

DEFINITIEF VAN JE HAARGROEI AF IN EENDER WELKE ZONE

Of je nu kiest voor definitieve ontharing van de rug, buik, armen, oksels of een andere zone zoals handen of billen… Zeker bij mannen met een lichte huid en donker haar is het resultaat van permanente laserontharing verbluffend. 

 

De laserbehandeling werkt meteen op de haarzakjes en voorkomt dat de haren onder normale omstandigheden nog teruggroeien. Zo zeg jij als man definitief vaarwel tegen scheren en waxen.

 

Wil jij als man definitief van je ongewenste of overmatige haargroei af? Vraag hieronder een gratis testsessie aan!