fbpx

Laserontharing in Antwerpen voor een gladde huid

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Er dromen veel vrouwen van. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Antwerpen. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Antwerpen met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Je haartjes komen vrij snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, permanent. Kwaliteit verzekerd!

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Antwerpen een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Antwerpen niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Hoe werkt laserontharing in Antwerpen?

Tijdens de laserontharing in Antwerpen wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Antwerpen, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

Nooit meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Met onze definitieve laserontharing in Antwerpen maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!