Laserontharing in Antwerpen voor een gladde huid

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Antwerpen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe gaat laserontharing in Antwerpen in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Antwerpen wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Antwerpen?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Antwerpen is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Antwerpen gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Antwerpen, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Antwerpen zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!