fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Appels

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Appels doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Appels geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Appels niet altijd even leuk. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

meisje tussen jongens.png

Hoe werkt laserontharing in Appels?

Bij laserontharing in Appels wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig meet. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Appels. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Appels, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Ze blijven permanent weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Een einde maken aan scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Onze definitieve laserontharing in Appels zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!