Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Appels

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Appels doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Appels een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Appels bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

liggende vrouw gladde benen

Laserontharing in Appels, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Appels wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omgelegen huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Appels, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn overvloedig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Geen stress over permanente letsels of brandwondes dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Appels. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Nooit meer scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Appels. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!