Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Baasrode

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Baasrode. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Baasrode?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Baasrode niet geheel pijnloos. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

laserontharing vrouw oksel

Hoe werkt laserontharing in Baasrode?

Tijdens de laserontharing in Baasrode wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels meet. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Baasrode. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Baasrode met de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Baasrode. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!