Geniet van een gladde huid met laserontharing in Beervelde

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Beervelde maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Beervelde geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Beervelde voelt op het moment zelf niet altijd een fijn (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

liggende vrouw gladde benen

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Beervelde werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die geautoriseerd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met onze medische laser! De ontharing is permanent, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Hoe gaat laserontharing in Beervelde in zijn werk?

Bij laserontharing in Beervelde wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Beervelde, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Nooit meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Dankzij definitieve laserontharing in Beervelde maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!