fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Beervelde

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Beervelde blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Beervelde gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones is laserontharing Beervelde een optie?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Beervelde niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Beervelde, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Beervelde?

Bij laserontharing in Beervelde wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Beervelde maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!