Genieten van een gladde huid door laserontharing in Belsele

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Belsele. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Belsele gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Belsele, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Belsele geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Belsele bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouw water laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Belsele?

Tijdens de laserontharing in Belsele wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Niet meer scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Belsele maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!