Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Berlare

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Berlare. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Berlare de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Berlare in zijn werk?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Berlare op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Berlare geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Berlare voelt niet altijd even leuk, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Berlare, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en aangenaam laten verlopen.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Berlare hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!