fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Berlare

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Goed nieuws! Met permanente laserontharing in Berlare blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe werkt laserontharing in Berlare?

Bij de laserontharing in Berlare wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Berlare?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Berlare bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Berlare gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers zijn overvloedig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Berlare, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

Nooit meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Berlare zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!