fbpx

Laserontharing in Bevel? Nooit meer scheren!

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Bevel blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Bevel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Bezorgd zijn over brandwonden of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Topkwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Bevel. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Bevel een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Bevel niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouwen mannen laserontharing

Laserontharing in Bevel, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Bevel wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Dankzij definitieve laserontharing in Bevel maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!