Laserontharing in Bevel? Nooit meer scheren!

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Bevel blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Bevel, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Bevel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of blijvende schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Daar heb je met onze medische laser geen last van. De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Bevel geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Bevel voelt niet altijd even leuk, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouw water laserontharing

Laserontharing in Bevel, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Bevel wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Een einde maken aan scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Bevel hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!