fbpx

Laserontharing in Brecht? Nooit meer scheren!

Gedaan met knoeien met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Brecht. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Brecht, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Brecht plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Brecht geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Brecht niet geheel pijnloos. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Brecht, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Eens weg blijven ze weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Brecht. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Een einde maken aan scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Brecht hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!