Laserontharing in Brecht? Nooit meer scheren!

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Brecht doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Brecht een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Brecht voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Brecht met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Bezorgd zijn over brandwondes of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Brecht, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Brecht?

Bij de laserontharing in Brecht wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Brecht maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!