fbpx

Laserontharing in Brecht? Nooit meer scheren!

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Brecht blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Brecht. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones is laserontharing Brecht een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Brecht niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Brecht, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Brecht in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Brecht wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Met onze definitieve laserontharing in Brecht maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!