fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Breendonk

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Breendonk. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe werkt laserontharing in Breendonk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Breendonk op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Breendonk, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Breendonk, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing Breendonk een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Breendonk niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Niet meer scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Breendonk voor. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!