Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Breendonk

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Breendonk blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Breendonk gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met onze medische laser! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Breendonk, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Breendonk?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Breendonk voelt niet altijd even aangenaam, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Breendonk?

Bij laserontharing in Breendonk plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

Scheren of harsen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Breendonk maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Maak je afspraak voor een gratis testsessie!