fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Breendonk

Geen gedoe meer met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Met permanente laserontharing in Breendonk blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Breendonk, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Breendonk wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Breendonk gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Breendonk, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Breendonk geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Breendonk niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Dankzij definitieve laserontharing in Breendonk maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!