Genieten van een gladde huid door laserontharing in Burcht

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Burcht blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Burcht geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Burcht niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Burcht gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd geautoriseerd. Onze lasers werden overvloedig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Hoe gaat laserontharing in Burcht in zijn werk?

Bij laserontharing in Burcht plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Burcht, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Burcht maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!