fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Burcht

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Burcht doet je droom uitkomen. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Burcht een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Burcht voelt niet altijd even aangenaam, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Burcht. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Hoe werkt laserontharing in Burcht?

Tijdens de laserontharing in Burcht wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Burcht de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Burcht voor. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!