fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Burcht

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Burcht. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Burcht?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Burcht bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Je bent zo zeker van resultaat!

liggende vrouw gladde benen

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Burcht, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn uitvoerig getest op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met onze medische laser! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

Hoe werkt laserontharing in Burcht?

Bij laserontharing in Burcht plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Burcht, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Een einde maken aan scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Burcht. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!