fbpx

Laserontharing in Destelbergen? Nooit meer scheren!

Gedaan met klungelen met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Met permanente laserontharing in Destelbergen blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe gaat laserontharing in Destelbergen in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Destelbergen wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig meet. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Destelbergen de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Geen stress over permanente schade of brandwondes dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met onze medische laser! De ontharing is permanent, weg is weg. Topkwaliteit verzekerd!

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Destelbergen?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Destelbergen niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Destelbergen, zijn soms wat terughoudend. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Niet meer moeten scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Destelbergen zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!