Laserontharing in Destelbergen? Nooit meer scheren!

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Met permanente laserontharing in Destelbergen blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe werkt laserontharing in Destelbergen?

Tijdens de laserontharing in Destelbergen wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones is laserontharing Destelbergen een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Destelbergen niet altijd even fijn. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Destelbergen, zijn soms wat terughoudend. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Destelbergen de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je zorgen maken over brandwonden of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, permanent. Topkwaliteit verzekerd!

Niet meer moeten scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Destelbergen zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!