fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Desteldonk

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Desteldonk maakt je dromen waar. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Desteldonk, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Laserontharing in Desteldonk, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Desteldonk wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Desteldonk gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Eens weg blijven ze weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Desteldonk geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Desteldonk niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Gedaan met scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Desteldonk maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!