Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Desteldonk

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Desteldonk. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Desteldonk?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Desteldonk niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

meisje tussen jongens.png

Laserontharing in Desteldonk, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Desteldonk wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de exacte diepte en plaats van je haarfollikels meet. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Desteldonk. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouw water laserontharing

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Desteldonk, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Niet meer scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Desteldonk maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!